Datum objave: 08. Prosinac 2015

Mali murterski tenisači godinu završili velikim teniskim turnirom

Šibenik News
Šibenik News

 

Tradicionalnim teniskim turnirom 25-u godinu zaredom, najmlađi tenisači otoka Murtera, njih tridesetak, okončali su ovu godinu. Mladi tenisači od predškolske dobi te nižih razreda osnovne škole, djevojčice i dječaci, odmjerili su svoje snage te iznjedrili nove pobjednike. Njihove srčanosti i upornosti, možda bi se posramili i odrasli tenisači.

Prva trojka, Bartol Šikić, Baltazar Tandarić i Daniel Comway. Bartol je dobio oba svoja protivnika, Baltazara i Daniela s po 3:0 u setovima, dok je Baltazar bio bolji od Daniela sa 3:1 u setovima.
Djevojčice su također vodile žestok obračun, Lucija Šandrić, Irena Kovačević te Lucija Lovrić. Nijanse su odlučivale između Lucije Š. I Irene u korist Lucije Š. 3:2, dok je Lucija L. Izgubila oba svoja meča.
Najbolje male tenisače su dopale pehari, a ostale medalje, koji su im uručili njihovi treneri Kate Markov i Šime Marić.

Trener Šime Marić promovira teniski sport već 4 desetljeća, promovira i podučava teniski sport te prenosi svoja znanja na nove naraštaje. Generacije i generacije tenisača prošlo je kroz edukaciju. Upravo je trenerica Kate jedna od njegovih učenica. Također je jedan od organizatora teniskih turnira od kojih su osobito poznati oni ljetni radi kojih mnogi svoje odmore planiraju upravo na otoku Murteru.

Iz kategorije: Sport
Označeno u: