Sidebar Menu

Datum objave: 05. Siječanj 2016

Članovi hrvatske kadetske skijaške reprezentacije odradili treninge u Vodicama

Šibenik News
Šibenik News

 

Proteklog tjedna u Vodicama su gostovali članovi hrvatske kadetske skijaške reprezentacije Luka Tiriel-Abramović i Dario Komšić, pod vodstvom trenera Dubravka Lalića. U sklopu svojih priprema odradili su i bazične pripreme u Gimnastičkom klubu Dišpet u sportskoj dvorani Miminac, a pod vodstvom glavnog trenera GK Dišpet, Josipa Zorića.

U šest sati treninga skijaši su odradili tipične gimnastičke treninge sa uvodnim dijelom, gimnastičkom akrobatikom, te vježbama fleksibilnosti i snage. Šibenik se i ovim putem prezentirao kao poželjna destinacija za odrađivanje bazičnih i specifičnih priprema (zimskih i ljetnih) sportaša raznih sportova, pa i onih koji nisu u tradiciji šibenskog sporta (kao npr. skijanje).

Gimnastički klub Dišpet i ovaj je put pokazao da može pružiti uvjete i stručni sportski kadar za bazične pripreme sportaša iz Hrvatske pa i šire te je i nadalje širom otvoren za slične suradnje.
 

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.