Datum objave: 20. Ožujak 2017

Coca-Cola Cup 2017. stiže kod nas: Kvalifikacijski turniri u Kninu, Šibeniku i Vodicama/ Murteru/ Kapeli

Šibenik News
Šibenik News

Coca-Cola Cup 2017. stiže u Šibensko-kninsku županiju. Kvalifikacijske turnire ugostit će Knin, Šibenik i Vodice/ Murter/ Kapela.


Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Coca-Cola Cup mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sam svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima.

 

Raspored kvalifikacijskih turnira u Šibensko- kninskoj županiji je:

 

Knin- 21.3., NK Dinara
Šibenik- 27.3., SC Mandalina
Vodice/ Murter/ Kapela- 24.3., SC Marin


Prijave su moguće za 2 dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja (odraslu osobu u pratnji). Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijavit ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira.

 

Četiri polufinalne ekipe iz svakog grada plasirat će se na županijsko natjecanje koje će se održati u Kninu 19.4.

 

Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za vaš grad ili županiju možete potražiti na: http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017 .


Velika državna završnica turnira očekuje se i ove godine u Splitu, početkom kolovoza, u sklopu Sportskih igara mladih. Jedinstvena je to prilika za sve hrvatske školarce da provedu četiri nezaboravna dana na moru uz osiguran smještaj, prijevoz do Splita i transfer do natjecanja, sve uz nadzor organizatora.


Sve najbolje od Sportskih igara mladih možete pratiti na Facebook stranicama “Sportske igre mladih”, ''Coca- Cola Cup Hrvatska'' i instagramu: igremladih_hr
 

Iz kategorije: Sport