Datum objave: 12. Lipanj 2018

Krkašice i Krkaši dostojno obranili boje svog kluba i Šibenika na regati na Perućkom jezeru

Diana Ferić
Diana Ferić

Veslač VK Krka Matej Krnić bio je prvi i uvjerljivo najbrži mlađi kadet, a Filip Matešić, prvi i najbolji među starijim kadetima na drugoj  regati za "Mini kup Dalmacije 2018." koja se održala podno Dinare na mirnoj površini jezera Peruća. Nastupilo je petnaestak mladih krkašica i krkaša. Na Regati, koja ima prvenstvenu svrhu stjecanje iskustva kadetkinja i kadeta, nastupila je većina veslačkih klubova iz Dalmacije, kao i prijatelji iz V.K. "Rama"

 

Drugo mjesto mjesto osvojili su: Sara Slugan (skif, mlađe kadetkinje); Filip Gligić (skif, mlađi juniori - skupina 1); Bruno Petković (skif, mlađi juniori - skupina 3); Denis Borna Bumbak (skif, juniori). Treće mjesto pripalo je

 

Mariu Budimiru i Mati Papku (dvojac na pariće, mlađi juniori); Frani Papku i Roku Rupiću (dvojac na pariće, mlađi kadeti) te Marti Budimir (skif, mlađe kadetkinje).

Četvrto mjesto osvojili su Toni Poduriljko u skifu za mlađe kadete, te Antonio Margan u skifu za juniore, dok su Ivano Jurić i Luka Sunara bili šesti u dvojcu na pariće mlađih kadeta.

Bez obzira jesu li osvojili koje odličje, ili ne sve krkašice i krkaši svojski svojski su se trudili dostojno braniti boje najstarijeg šibenskog sportskog kluba.


 

Iz kategorije: Sport