Datum objave: 03. Ožujak 2021

KOŠARKA / "Šibenka" sa 78 : 96. izgubila od "Zadra" na Baldekinu. Zadrani kažu: Svaka čast Šibenčani! Bila je to prava sportska borba.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Košarkaši "Zadra" pobijedili su "Šibenku" na njenom Baldekinu sa  78-96 u zaostalom susretu 12. kola HT Premijer lige. Zadrani su sada na prvom mjestu s 18 pobjeda iz 22 utakmice, a "Šibenka" je nakon ovog poraza na 8. mjestu s10 pobjeda iz 22 utakmice i ima nedostižnih 18 bodova manje od vodećeg "Zadra". Zadar je pobjedom u Šibeniku osigurao prvo mjesto uoči trećeg kruga domaćeg prvenstva.
"Šibenka" je dobro otvorila utakmicu fascinantnom serije od 11:0 no "Zadar" je složio svoje redove i vrlo brzo odgovorio na izazov te preokrenuo rezultat u svioju korist. Iako se na poluvrijeme otišlo sa samo 4 koša prednosti za Zadrane, dvojbi oko pobjednika nije bilo iako se "Šibenka" žilavo borila i nije se predavala do zadnjeg sekunde.

Bila je to teška utakmica, trebali smo se puno potruditi da bi pobijedili jer "Šibenka" je dobra mlada momčad koja igra bez respekta prema protivniku – kazao je nakon utakmice Martin Junaković, igrač Zadra – znali smo da neće biti lako i da "Šibenku" nećemo dobiti ako ne budemo igrali 100 posto. Čestitam "Šibenki" na dobroj utakmici. 

Foto: Ante Baranić

Iz kategorije: Sport