Datum objave: 11. Travanj 2022

KICKBOXING / Šibenčanka Karmela Makelja. aktualna viceprvakinja svijeta obranila titulu prvakinje Hrvatske u kickboxingu

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenčanka Karmela Makelja, obranila je titulu prvakinje Hrvatske u kickboxingu u kategoriji do 60 kilograma. Ona je na prvenstvu Hrvatske kojhe je održano u Opatiji osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.
Karmela. službena viceprvakinja svijeta u kickboxingu i standardna članica reprezentacije Hrvatske u polufinalnoj borbi pobijedila je Franku Volarević iz Zagreba, a u finalnoj Vlatku Kovačević iz Dugog Rata.
Druga članica
šibenskog kicboxing kluba "Dalmatino", Snježana Prgomet, također reprezentativka Hrvatske u kategoriji do 48 kg, nije imala protivnicu, pa je odlučila nastupiti u dvije težinske kategorije iznad svoje uobičajene gdje se također dobro snašla te je osvojila srebrnu medalju jer je u finaloj borbi poražena od Ane Filipović iz Zagreba.
Šibenskim borkinjama u kutu ringa bili bili trener Damir Lambaša i prvakinja svijeta Nives Radić, a voditelj ekipe bio je predsjednik kluba Darko Mikulandra.
Na kicboxing prvenstvu Hrvatske u Opatiji nastupilo je 238 natjecatelja iz 52 kluba.

Iz kategorije: Sport