Sidebar Menu

Datum objave: 26. Travanj 2022

GIMNASTIKA / Gimnastičari šibenskog „Dišpeta” odlični u kvalifikacijama za Kupu Hrvatske i gimnastičko Prvenstvo Hrvatske

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Gimnastičari šibenskog GK „Dišpet” postigli su odlične rezultate u prvom kolu za Kup Hrvatske i gimnastičko Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Na kvalifikacijskom turniru nastupilo je 14 gimnastičara GK „Dišpet” među kojima se 6 dječaka i jedna djevojčica po prvi put pojavilo na nekom nacionalnom natjecanju.
Niko Grubelić bio je drugi, a Simon Junaković četvrti u univerzalnom programu u kategoriji dječaka. U obveznom programu u kategoriji djevojčica GK „Dišpet” osvojio je u ekipnoj konkurenciji odlično 3. mjesto. Mlađa juniorka Lucija Sunara osvojila je u obveznom programu 8. mjesto, juniorka Korina Jadrijević bila je izvrsna treća kao i mlađa seniorka Lucija Vlahov. Najbolji rezultat postigla je mlađa seniorka Josipa Zorić koja je u slobodnom programu bila druga.

Foto: GK Dišpet

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.