Datum objave: 12. Ožujak 2023

KARATE ZA OSOBE S INVALIDITETOM / Šibenčani se vratili iz Zagreba s četiri medalje

Diana Ferić
Diana Ferić

Veliki uspjeh postigli su članovi Karate kluba osoba s invaliditetom Šibenik na 2. Grand Karate Fun natjecanju u Zagrebu, u konkurenciji 513 natjecatelja iz 57 klubova.

Julija Karadakić osvojila zlato u kategoriji seniorke-invalidska kolica, Nika Rajić u istoj kategoriji došla do srebra kao i  Dora Pilepić  u kategoriji seniorke-intelektualne poteškoće. Gabrijel Valentin Ledenko (debitant) osvojio je zlato u kategoriji U-12 intelektualne poteškoće.

Svih 4 natjecatelja su inspirativnim izvedbama pokazali upornost, požrtvovnost, stručnost i kvalitet samog rada. Ovaj je rezultat snažan vjetar u leđa za predstojeće ciljane pothvate. Natjecatelji su bili u pratnji trenera- Marijane Rajić, Luke Čupića i Josipa Kneževića”, priopćili su iz tog kluba.

Na tom su prvenstvu odlično prošli i članovi karate kluba Murter. Zlato je osvojio Đani Juraga, srebro  Ella Jerat i Lovre Slavica, a broncu  Sara Mudronja. Ostalim natjecateljima je samo malo sportske sreće. I njihovi treneri su Josip Knežević i Luka Čupić.
 


Iz kategorije: Sport