Datum objave: 20. Prosinac 2013

Adventski sajam otvara se sutra u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Adventski sajam u Šibeniku počinje sutra, 21. prosinca, a održavat će se tijekom ovog i sljedećeg vikenda, 28. i 29. prosinca te će tako dodatno obogatiti božićno – novogodišnji program u gradu.
Prvom Adventskom sajmu u Šibeniku pridružilo se dvadeset i pet izlagača, a posjetitelje očekuje zanimljiv spoj novih umjetnosti poput Fotopoetike, koja kombinira fotografiju i poeziju, i koju bismo mogli nazvati autentičnim šibenskim umjetničkim izrazom, budući da ga među prvima potpisuju šibenske autorice.

Još jedna posebnost ovogodišnjeg Adventskog sajma  je da je gotovo u cijelosti posvećen rukotvorinama. Naime, najveći broj izlagača čine žene, koje svoje slobodno vrijeme posvećuje ručnoj izradi nakita, modnih detalja, odjevnih predmeta, kao i dekorativnih predmeta za kuću ili dvorište, te prigodnih blagdanskih ukrasa.

Subotom će se Sajam održavati dvokratno, u vremenu od 10.30 do 14 sati, te od 16.30 do 20 sati, a nedjeljama, od 10.30 do 14 sati. Izlagači sajma nalazit će se na Obali palih omladinaca, na potezu od Radio Šibenika, preko kluba Azimut, do stepenica katedrale sv. Jakova.

Iz kategorije: Vijesti