Sidebar Menu

Datum objave: 17. Studeni 2015

Obnavlja se čekaonica autobusnog kolodvora: Zbog izmještenog prodajnog mjesta nema gužvi

Šibenik News
Šibenik News

 

Obnova čekaonice autobusnog kolodvora uvjetovala je premještanje šaltera za prodaju karata van zgrade, u neposrednu blizinu perona za dolazak autobusa. Sve se praši od radova koji na autobusnom kolodvoru nisu izvođeni od njegove izgradnje 1973. Jasno je kako svi putnici nisu upoznati s rezervnom lokacijom, te svi prvo ulaze u čekaonicu gdje ih dočekuju radnici i buka radnih strojeva. Potom, svi izlaze van i nakon malo truda pronađu mjesto gdje mogu kupiti putnu kartu.

„Sve smo lijepo obilježili i nema nikakvih problema. Ovdje radi šalter, a za rezervacije potrebne za duža putovanja na istom mjestu otvoren je ured. Zasada nismo zabilježili gužve i sve teče prema planu“, rekla je Mirela Panjkota, na šibenskom autobusnom kolodvoru zadužena za prodaju karata.

Radovi će potrajati oko mjesec dana, te će svi putnici koji dolaze i putuju iz Šibenika sigurno dobiti ljepšu sliku šibenskog kolodvora.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.