Datum objave: 23. Kolovoz 2016

FOTO: Društvene mreže 'šuškaju' o piromanu, policija ima 'neka saznanja'

Šibenik News
Šibenik News

Stanje na području Brodarice i Žaborića zbog požara i dalje je veoma ozbiljno, no kako doznajemo od zapovjednika JVP Šibenik, Volimira Miloševića, barem kuće više nisu ugrožene. 

 

- Situacija je i dalje ozbiljna na oba terena, kanaderi su još uvijek u zraku - kazao je Milošević koji baš kao ni Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko - kninske, nije mogao potvrditi da je mlađi muškarac priveden na obavijesni razgovor zbog sumnje u podmetanje jednog od požara s kojima se županijski vatrogasci bore. 

 

- Ako je netko i priveden na obavijesni razgovor, ja vam to ne mogu reći, ali imamo neka saznanja no takve informacije ne možemo davati dok traje istraga - kazala nam je Marica Kosor. 

 

Informacije da je uhvaćen mlađi muškarac prvo su se pojavile na društvenim mrežama, a vatrogasni zapovjednik na to je kazao kako on sve što ima jest rad na terenu.

 

 S druge strane, da se događa nešto van svake pameti komentirali su i službenici Županijskog centra 112. 

 

- Mi više ne znamo što se događa. Jedan požar ugase, drugi se upali. Događa se nešto nenormalno i mi ovdje više jednostavno nemamo informacije o tome što se događa na terenu. Vatrogasci su rastegnuti po požarima i nešto se događa - kazao nam je službenik u telefonskom razgovoru prije nekog vremena. 

 

Što se tiče intervencija djelatnika Hitne pomoći Opće bolnice Šibenik, njih nije bilo no zbog materijalne štete kao i straha od požara koji je prijetio kućama pa samim time i obiteljima među kojima su roditelji s malom djecom zbog sigurnosti napuštali svoje domove, vrijeme je da se krivac (ili više njih) pronađe i kazni sukladno zakonu.

 

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti