Datum objave: 24. Rujan 2016

FOTO: Subotnje druženje uz Cinottijev e-kart na improviziranoj stazi na Vruljama

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Cinottijev zlatni e - kart sredinom subote, 24. rujna, ponovno je bio u središtu zbivanja. Za ljubitelje adrenalina koji pruža e - kart špica je bila na gatu Vrulje u Šibeniku uz Bojana Cinottija, Antu Čobanova, Darka Relju i nekadašnju Miss Hrvatske, Šibenčanku Maju Spahiju koja se s vremenom prometnula u ambasadoricu kartinga sa šibenskih staza.

 

- Nažalost, više nemamo adekvatnog prostora za treniranje pa se malo snalazimo po okolnim mjestima. S obzirom da karting veoma volim, voljela bih ga promovirati koliko god mogu pa možda netko čuje, možda se netko zainteresira i pomogne da dobijemo novi prostor - priznala je lijepa Šibenčanka koja se od kartinga ne odustaje otkako je prvi put sjela u kart, a posebno joj je drag, kaže nam, ovaj nagrađeni.

 

 

- Prvi put sam se upoznala s e - kartom prije mjesec dana kad je bio predstavljen kod šibenske katedrale. Zaista sam oduševljena njima jer je nečujan za razliku od uobičajenog karta koji jako bruji. Ovaj lijepo leži na cesti, brzina mu je super. Odličan je - priznala nam je Maja s osmijehom na licu. 

 

Karting se voli i zbog adrealina, a upravo je to jedan od razloga zašto je šibenska misica postala nedjeljiv dio karting ekipe koja se pojavila i na improviziranoj stazi u šibenskoj Luci. Sunce, more, toplo vrijeme, adrenalin i super ekipa u ekološki prihvatljivo i k tomu nagrađeno vozilo zaista jest sve što bi čovjek poželjeti mogao za super subotnji provod. 

 

- Ima nešto u tome. Adrenalin, ekipa koja skupa samnom vozi. Jedan super sport i super zabava - priznala je Maja, a sve to uskoro bi trebali upoznati i posjetitelji sajma u Zagrebu gdje će Cinotti predstaviti e - kart i mini dron.

 

- Za mjesec dana idemo  u Zagreb, ali osim toga, zasad nemamo velikih planova. Ni na ovo nisam računao da će biti ovako popularan. No trudimo se pa ćemo vidjeti kako ćemo ići dalje - kaže nam Cinotti. 

 

Za njegove izume kako za e - kart tako i za mini dron koji sadrži elemente spasonsone sprave na moru vlada opće oduševljenje među svima koji su se dosad s njima upoznali međutim interes svojevrsnih ulagača zasad  se još čeka.

 

- Zasad nam se nitko nije direktno obratio. Sve je nešto sramežljivo, ali i ja smatram da smo još uvijek u fazama testiranja, da je ovo proizvod koji teži testiranjima i izmjenama - priznaje nagrađeni izumitelj. 

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti