Datum objave: 04. Studeni 2016

Gradski parking otvorio Ured za dostavu u staroj jezgri,stiglo i još jedno vozilo

Diana Ferić
Diana Ferić

Gradski parking koji se odnedavno bavi i prijevozom robe u staroj gradskoj jezgri otvorio je danas Ureda odjela cestovnog prijevoza robe u staroj gradskoj jezgri kako bi se tom svojom uslugom približio njezinim stanovnicima i poduzetnicima koji u njoj rade. 2. Gradski parking je dobio na upravljanje dostavu u staroj gradskoj jezgri i na ovaj način se želimo što više približiti korisnicima u ovom dijelu grada i biti im stalno dostupni. Do sada smo imali električno vozilo za dostavu, ali se ukazala i potreba za novim vozilom - kiperom za dostavu građevinskog materijala i slične robe pa smo nabavili i to vozilo. Radimo sinkronizirano s predstavnicima ove gradske četvrti i poduzetnicima s kojima smo se jučer sastali. Predstavili smo im sve što je ovaj odjel do sada napravio, ali ne bježimo ni od njihovih prijedloga i kritika", kazao je Goran Bulat, direktor Gradskog parkinga.
Ured će raditi od 8 do 1¸2 sati, ali će njegove usluge građanima biti dostupne 24 sata. Nalazi se u Ulici 15. siječnja 1873 . br.3

Na otvaranju su bili i čelni ljudi Grada Šibenika s kojima Gradski parking usko surađuje.


Uspostavom ovog Ureda zaokružen je projekt izrade održivog sustava upravljanja prometom i dostavom roba unutar stare gradske jezgre. Na osnovu rezultata provedenog pilot projekta o potrebama građana i poduzetnika, Gradski parking d.o.o. je izradio Pravilnik o prijevozu robe u staroj gradskoj jezgri, te nabavom eko vozila potrebnih performansi započeo s Uslugom prijevoza roba, ističi u Gradskom parkingu.

 

Iz kategorije: Vijesti