Datum objave: 09. Kolovoz 2019

Iz policijskoj biltena:Turisti otišli iz hotela,a nisu platili račun, u Murteru se dvoje potuklo zbog imovine

Diana Ferić
Diana Ferić

Teško ozlijeđena pješakinja u prometnoj nesreći u Vodicama, jedna slučaj dva slučaja prijetnje i jedna verbalni i fizički sukob zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa te dvoje Talijana koji su boravili u jednom vodičkom hotelu, a onda pobjegli ne plativši račun najzanimljiviji su dijelovi policijskog biltena o događanjima na šibenskom području u protekla 24 sata.

 

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 9.25 sati u Vodicama je teže ozlijeđena 59-godišnja bosanskohercegovačka državljanka, kao pješakinja.
Do prometne nesreće je došlo kada se 31-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Mercedes, zadarskih registracijskih oznaka, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, gdje se ne upravlja uređajima za davanje prometnih svjetala ni znacima ovlaštene osobe, nije pješačkom prijelazu približavao sigurnosnom brzinom pa je oborio pješakinju. Ozlijeđenu pješakinju 31-godišnji vozač je sa svojim vozilom doveo na Hitni medicinski prijem Opće bolnice Šibenik gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede.
Protiv 31-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanje prometne nesreće,

 

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakinjom osumnjičenoj za prijetnju 78-godišnjakinji.
Osumnjičena je 6. kolovoza oko 12 sati, bez posebnog razloga, putem telefona ozbiljno prijetila oštećenoj da bi je uplašila ili uznemirila.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičena je, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim i 58-godišnjim talijanskim državljanima osumnjičenim za prijevaru na štetu tvrtke sa sjedištem u Šibeniku.

 

Osumnjičeni su, s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi, u vremenu od 26. do 29. srpnja u Srimi koristili hotelske usluge oštećene tvrtke. Nakon toga su napustili hotel, a nisu platili račun od 4.298.80 kuna.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

U ovoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda na štetu 45-godišnjakinje i prijetnju na štetu 50-godišnjaka.

 

Osumnjičeni i oštećena su se 25. srpnja u Murteru, zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa i zbog netrpeljivosti, verbalno, a potom i tjelesno sukobili, pri čemu je osumnjičeni oštećenu teže ozlijedio. Nakon ovog sukoba je došlo do verbalnog sukoba između osumnjičenog i 50-godišnjeg supruga oštećene, a osumnjičeni mu je ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio.

 

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave
          

Iz kategorije: Vijesti