Sidebar Menu

Datum objave: 09. Travanj 2020

PRORADILA ŠIBENSKA TRŽNICA / Pod posebnim higijenskim uvjetima prodaje se povrće i voće, sutra će proraditi i ribarnica

Diana Ferić
Diana Ferić

Proradila je jutros i šibenska tržnica, ali samo zelena jer za ribarnicu  za danas nisu uspjeli osigurati  barijere od pleksiglasa između kupaca i prodavača.

Tržnica  je ograđena tako da se na jednom mjestu ulazi, a na drugom izlazi. Na ulazu je zaštitar s kemijskim sredstvima za dezinfekciju ruku. Održavanju reda pomaže policija i komunalni redari. Roba se prodaje samo na  natkrivenim drvenim štandovima dok su središnji banci prazni. Između prodavača i kupaca je barijera od najlona tako da kupci ne mogu robu dodirivati. Na ograđenu tržnicu ulazi odjednom ograničeni broj kupaca.

"Svi su uvjeti osigurani i nadamo se da će uskoro biti još više prodavaća. Imali smo kratki rok za prilagodbu ribarnice novim uvjetima prodaje, ali vjerujem da ćemo nju sutra uspjeti otvoriti", kaže Dalibor Slavica, direktor poduzeća Tržnica Šibenik.

Jedna prodavačica jutros radi i na zelenoj tržnici na Baldekinu na kojoj je ribarnica proradila prije nekoliko dana.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.