Sidebar Menu

Datum objave: 14. Travanj 2020

PLAVO SRCE MURTERA / Potpora svima koji se bore protiv širenja zaraze od koronavirusa i želje oboljelima za brzi oporavak

Diana Ferić
Diana Ferić

Civilni stožer Općine Murter- Kornati okupio je na inicijativu načelnika Tonija Turčinova i pripadnika stožera Petra Ježine timove na centralnom murterskom trgu kako bi u ime svih žitelja Murtera “Plavim srcem” odaslali poruku podrške u zajedništvu svim stanovnicima Hrvatske- kao simbol zajedništva u ovim teškim trenucima.

“Plavim srcem Murtera” želmo odati počast i zahvalnost svima koji pokazuju veliku hrabrost, snagu, slogu i sposobnost – medicinskom osoblju, kolegama iz drugih Stožera za civilnu zaštitu, pripadnicima vatrogasnih, policijskih te vojnih postrojbi do onih upućenim ljudima bez kojih ne bi mogli svi mi funkcionirati u osobnim životnim potrebama, koje nam omogućuju trgovci, ljekarnici, dostavljači, volonteri koji izrađuju maske i mnogi drugi, kažu organizatori.

 “Plavo srce Murtera”  šalje i želje za oporavak  svima  kojis u oboljeli od Covid-19. 

"ZAJEDNO I SLOŽNO PROTIV COVID-19" 💙

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.