Datum objave: 18. Rujan 2020

BESPLATNA PROMOCIJA ŠIBENIKA / Uz hidrocentralu na Krki ekipa gledane ARTE TV snimila i Lucine instalacije posvećene Nikoli Tesli

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenik je uključen u priču Putevima Nikole Tesle koju snima  ARTE TV, najgledanija  televiziji Europe koja je posvećena kulturi i to zahvaljujući hidrocentrali Krka, ali i ovogodišnjoj manifestaciji "Light is Life" koja je bila posvećena Nikoli Tesli i njegovim izumima.

Po riječima Dina Karađole, direktora TZ Grada Šibenika ekipa te televizije koju prati više od 60 milijuna ljudi u svijetu došla je u Šibeniku radi hidrocentrale Krka, a on ih je povezao sa Zoranom Lučićem Lucom, autorom projekta "Light is Life".

"Posebna mi je čast  što je  ARTE TV prepoznala projekt "Light is life" i moje instalacije te ih uvrstila u emisiju o Nikoli Tesli. Veliko je to priznanje za projekt Light is life i mene osobno, a za moj grad Šibenik vrijedna medijsko marketinška pozornost.

U emisiji koju snima ekipa ARTE TV bit će prikazani svi gradovi i mjesta koja su povezana s Nikolom Teslom i njegovim izumima i to u Americi i Europi.

U toj će se emisiji tako pojaviti i kadrovi instalacija posvećenih Nikoli  Tesli koje su bile postavljene u sklopu ovogodišnje manifestacije " Light is Life" i njihov autor Zoran Lučić Luca.

Foto: Anna Sedes , ARTE TV

Iz kategorije: Vijesti