Datum objave: 22. Listopad 2020

EPIDEMIJA / Koronavirusom zaražena jedna učenica šibenske Ekonomske škole, cijeli razred je u samoizolaciji, u Hrvatskoj danas više od tisuću i pol novih slučajeva

Diana Ferić
Diana Ferić

Koronavirusom je zaražena jedna učenica Ekonomske škole u Šibeniku, kako nam je potvrdio ravnatelj te škole Igor Friedrich. Nakon što je utvrđeno da je pozitivna na COVID 19 svi učenici razreda koji ona pohađa poslani su u samoizolaciju i za njih će biti organizrana on line nastava. Za sve ostale polaznike te škole nastava se normalno održava.

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije osam osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije. Jedna osoba ima prebivalište na području grada Šibenika, jedna osoba trenutno boravi na području Grada Šibenika, a prebivalište joj je drugdje. Ostalih šest osoba su štićenici Cvjetnog doma u Šibeniku.  

Trenutno je 78 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Pet osoba se liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji.

U cijeloj Hrvatskoj danas su potvrđena 1563 nova slučaja zaraze pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 7380. U Zagrebu je umrlo 10 osoba, a tri su osobe umrle u Osijeku.

FOTO: ŠibenikIn

Iz kategorije: Vijesti