Sidebar Menu

Datum objave: 23. Prosinac 2020

ČLANICE INNNER WHEELE KLUBA ŠIBENIK U AKCIJI / Ove godine nabavile knjige za knjižnicu Osnovne škole Petra Krešimira vrijedne 5 000 kuna

Diana Ferić
Diana Ferić

Tradicionalna akcija ,,Knjiga moj najbolji prijatelj'' kojom ove vrijedne humanitarke svake godine pred božićne blagdane daruju školske knjižnice, održana je i ove godine bez obzira na  posebne epidemiološke mjere zbog koronavirusa. Inner Wheel klub Šibenik kroz svoje dugogodišnje djelovanje darivao je skoro sve knjižnice osnovnih škola u gradu Šibeniku, nekoliko škola u županiji te Gimnaziju Antuna Vrančića. U potpunosti je opremljena školska knjižnica škole na Meterizama, prilikom njenog otvaranja 2013., a ove godine za potrebe škole Petra Krešimira IV nabavljene su knjige u iznosu od 5.000,00 kn i tako obogaćene police knjižnice na zadovoljstvo učenika, nastavnika, a i članica kluba. Sve knjige su iz programa obvezne lektire za osnovnu školu što će omogućiti učenicima da i dalje njeguju i razvijaju čitalačke navike. Inner Wheel Klub Šibenik osnovan je 2001. kao dio međunarodne organizacije koja okuplja supruge članova Rotary clubova, a uskoro će proslaviti 20 godina humanitarnog djelovanja. Od početka svoga djelovanja najviše su usredotočene na djecu i mlade.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.