Datum objave: 24. Prosinac 2020

ŽUPAN PAUK PRIMIO BRONČANU VALENTINU BLAŽEVIĆ / Mlada Kninjanka imala je sjajan nastup u hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji

Diana Ferić
Diana Ferić

Župan Goran Pauk i njegov zamjenik Nikola Blažević primili su danas brončanu rukometnu reprezentativku Valentinu Blažević.

„Danas smo imali jednu spontanu, pravu blagdansku priliku i čast ugostiti našu Valentinu i čestitati joj na svim njezinim uspjesima, posebno na sjajnom nastupu i brončanoj medalji zlatnog sjaja. Valentina i njezine kolegice zadnjih nekoliko dana priuštile su našoj naciji puno veselja i učinile nas ponosnima kako to samo hrvatski sportaši znaju.“, kazao je župan Pauk i Valentini poželio još puno uspjeha i sjajnih sportskih rezultata.

Valentina Blažević, mlada Kninjanka, jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, zahvalila je županu na čestitkama i dobrim željama i poklonila mu svoj dres, s brojem 77.

„Kao što je već svima poznato, očekivanja od ovog našeg nastupa nisu bila velika, zato je rezultat koji smo ostvarile još vrjedniji. Zahvaljujem svima na velikoj podršci i nebrojenim čestitkama koje primamo otkad smo se vratile u Hrvatsku. Za kraj mogu samo kazati da jedva čekamo novo prvenstvo.“, kazala je Valentina Blažević.

Na nedavno održanom Europskom prvenstvu hrvatska ženska rukometna reprezentacija osvojila je brončanu medalju i tako ostvarila povijesni uspjeh te se kvalificirala na svjetsko prvenstvo koje će se održati za točno godinu dana.

Iz kategorije: Vijesti