Sidebar Menu

Datum objave: 01. Siječanj 2021

IMA TU SIMBOLIKE / Prva beba u 2021. godini rođena je u Sisku, dječak iz Petrinje čiji su roditelju u potresu ostali bez kuće

Diana Ferić
Diana Ferić

Prva beba rođena u Hrvatskoj u 2021. je ona rođena u Sisku, izvijestio je nekoliko minuta nakon ponoći zamjenik ravnatelja sisačke bolnice. Roditelji su iz Petrinje,a u potresu im je srušena kuća.

'Moram ovo objaviti 1.1.2021.u 00:01 h rođena je beba u bolnici Sisak. Naš grad živi i dalje.', napisao je zamjenik ravnatelja sisačke bolnice Marin Repustić sinoć na svom facebook profilu.

'U 15 sekundi iza ponoći rođen je mali David, ovo je baš simbolički da je rođen u Sisku, majka i beba su dobro, svi smo presretni jer je sve dobro prošlo, beba je rođena u onom dijelu rađaone koji je preživio potres', ispričao Repustić za Index.

Majka je iz Petrinje, David joj je drugo dijete, a obitelj je u potresu ostala bez kuće te je spavala u autu, rekao je Repustić za portal.

FOTO: Privatni album

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.