Sidebar Menu

Datum objave: 03. Siječanj 2021

KONVOJ POMOĆI ZA MOSLAVINU / Iz Šibenika krenulo jutros 20 kamiona natovarenih kampkućicama i različitim potrepštinama za stradale u potresu

Diana Ferić
Diana Ferić

Konvoj s humanitarnom pomoći za stradale u potresu pomoći krenuo je jutros iz iz Šibenika u Sisačko-moslavačku županiju. U njemu je 20 kamiona.

Samoorganizirani šibenski autoprijevoznici i građevinci prikupili su najpotrebnije za potresom ugroženo stanovništvo Banovine, kamp kućice i ostale potrepštine. namijenjene točno određenim obiteljima.

Razgovarali smo s jednim donatorom koji je platio benzin za jedna kamion, pola kampkućice koji je napunio s raznim potrepštinama za točno određenu obitelj koja je u potresu sve izgubila.

"Ne mogu ni sada suspregnuti suze. Jako sam potresen. Ovo se sve dogodilo samoinicijativno. ne želimo se isticati u javnosti jer ovo ne radimo zbog sebe nego zbog ljudi kojima je potres razorio život", kazao nam je.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.