Sidebar Menu

Datum objave: 06. Travanj 2021

KORONA / Korona odnijela još dva života. Umrle su dvije Šibenčanke. U proteklih tjedan dana oboljelo je 825 žitelja Šibensko - kninske županije.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibensko - kninskoj županiji od korone je oboljelo 825 osoba: 600 osoba s područja Šibenika, 41 s područja Skradina, 38 s područja Vodica, 33 s područja Drniša, 22 s područja Knina, 21  s područja Bilica, 16 s područja Tisnog, po 9 s područja Murtera i Pirovca, 7 s područja Unešića, 5 s područja Tribunja, po 4 osobe s područja Promine i Primoštena, 3 s područja Kistanja, dvije s područja Ružića, jedna osoba s područja Rogoznice te 10 osoba koje borave na području naše županije, a prebivalište im je drugdje. U šibenskoj bolnici liječi se 68 osoba, od kojih su četiri na respiratoru, dok se u kninskoj bolnici liječi devet osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije je 2320 osoba.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.