Datum objave: 23. Travanj 2021

ŠIBENIK KAO POLITIČKI ARGUMENT U SPLITI / Jakov Prkić, kandidat za gradonačelnika Splita: Šibenik nas je pretekao, Split može i mora bolje.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Šibenik je doživio da bude istican kao pozitivan i motivirajući primjer u predizbornoj kampanji lokalnih izbora u - Splitu, gradu daleko većem i gospodarski razvijenijem od Šibenika, štoviše svojevrsnom glavnom gradu Dalmacije. Kao primjer koji treba slijediti Šibenik je naveo Jakov Prkić, kandidat kolalicije Možemo, Pametno i Nova ljevica za gradonačelnika Splita. On je kao gost emisije Info Zone i agencije Vrh komunikacije  "A´mo vanka s gradonačelni.com između ostaloga kazao kako u Splitu komunikacija između Grada i mladih nije dobra te da bi Grad Split mogao više podupirati udruge mladih i udruge za mlade te ih intenzivnije uključivati u društvene procese.
– Splitu je potreban Centar za mlade koji će obuhvatiti širu populaciju. Ako može Šibenik koji nas je pretekao, ne vidim zašto to ne bi mogao i bolje učiniti Split?

Gostovanje Jakova Prkića, kao i ostali live intervjui mogu se pratiti i naknadno pogledati OVDJE.

Sudjelovanje mladih u izradi, provedbi i praćenju politika za mlade u fokusu je petnaestogodišnjeg djelovanja Info zone, koja kontinuirano sudjeluje u izradi Gradskih programa za mlade i radu Savjeta mladih Grada Splita, ali i u radu savjetodavnih tijela i radnih skupina na nacionalnoj razini. Osim u području politika za mlade, Info zona djeluje i u područjima informiranja i savjetovanja mladih te kvalitetnog provođenja slobodnog vremena mladih, u čemu se posebno ističe realizacijom kluba za mlade Klub Zona.

Foto: Info Zona

Iz kategorije: Vijesti