Sidebar Menu

Datum objave: 28. Travanj 2021

FOTO I VIDEO :EKOLOŠKI INCIDENT U ŠIBENSKOJ LUCI / Od jutros od Mandaline do uvale svetog Petra u moru plivaju naftne mrlje, nitko ne reagira

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Masne, naftne  mrlje uočene su danas  u šibenskoj luci na potezu od Mandaline prema Lukoilu, upozorila je vijećnica u GV  Grada Šibenika Iris Ukić Kotarac na svom Facebook profilu. "U Šibeniku se događa ekološka katastrofa,od ranog jutra nafta pliva u marinama Vrnaža i D Resort, ništa se ne sanira iako je prijavljeno inspekciji još u 9 sati jutros.Smrad i naftna mrlja. Jutros najmanje od 7h smrad se širio sve do rta Mandaline. Ovo crno na prsima i vratu labuda je nafta: jadan izlazi na cestu...", objavila je. U Lučkoj kapetaniji večeras nismo uspjeli doznati o čemu je riječ.

Iris Ukić Kotarac kaže da se javila Odjelu za zaštitu okoliša,a oni su je uputili na inspektoricu koja se ne javlja na telefon.

 

Video

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.