Datum objave: 29. Travanj 2021

KOALICIJA REFORMISTA,HNS - a i HSU - u PREDALA LISTE I KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA / Savez onih koji žive od svog rada i osiromašenih umirovljenika želi utjecati na upravljanje Gradom Šibenikom

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Petar Baranović, kandidat Koalicije Hrvatskih reformista, HNS-a i Hrvatske stranke umirovljenika za gradonačelnika Grada Šibenika predao je danas, u pratnji koalicijski partnera, svoju kandidaturu te koalicijske liste za Gradsko vijeće Grada Šibenika i Županijsku skupštinu Šibensko - kninske županije. Potporu im je došao u Šibenik iskazati umirovljeni general i dugogodišnji politički aktivist Veselko Gavričević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika.

"Posebno sam zadovoljan što u Šibeniku i Županiji umirovljenici idu zajedno s ljudima koji žive od svoga rada - ribarima, težacima, radnicima S jedne strane imamo one koji stvaraju dohodak i s druge strane umirovljenike koji teško žive. To su dvije kategorije koje su najviše pridonijele i u ratu i u obnovi pa i ranije, u stvaranju različitih dobara. Ovo je koaliciji koja će se za njih sigurno boriti", kazao je novinarima u obraćanju ispred zgrade šibenskog suda.

Petar Baranović je istaknuo da očekuju dobar rezultat s obzrom na ponašanje aktualne gradske vlasti.

"Sadašnja gradska vlast živi daleko od stvarnosti šibenskih studenata, obrtnika, poduzetnika, turističkih radnika pa se, recimo, izdvajaju sredstva za apstraktne projekte, a na listi čekanja za smještaj u Cvjetni dom je više od 300 starih i nemoćnih. Dopušta se nadalje da se djeca ne odgajaju i školuju u istim uvjetima. Želimo biti faktori u Gradskom vijeću i sudjelovati u odgovornom upravljanju Gradom", izjavio je Baranović.

Iz kategorije: Vijesti