Datum objave: 21. Svibanj 2021

KRENULO IM / Nakon Županijske skupštine NL Stipe Petrina, MOST i SDP uz lokalnu listu Meri Bandl imat će većinu i u Gradskom vijeću Vodica

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Most NL, SDP, Kandidacijska liste grupe birača Meri Bandl Valeš i NL Stipe Petrine tvorit će većinu u Gradskom vijeću Grada Vodice. Najavljeno je to na konferenciji za medije koja je održana danas na Trgu dr. Franje Tuđmana u Vodicama.

- U ime svih kolega mogu najaviti da ćemo na ovim izborima za župana podržati Marka Jelića, a za gradonačelnicu grada Vodica Sanju Radin Mačukat. To je odluka naših tijela, idemo raditi, stvarati i mislim da je vrijeme za promjene, kazao je je Ivica Slavica (MOST NL, DP i Loza NL).

Na konferenciji za medije bili su i kandidat za župana Marko Jelić, kandidatkinja za dožupanicu Iris Ukić Kotarac, načelnik općine Pirovac Ivan Gulam, načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov i drugi akteri županijske političke scene, piše portal Info Vodice.

- Zahvaljujem svima koji su me ovdje okružili i na taj način otvoreno, jasno i nedvosmisleno mi pružaju podršku u drugom krugu. Zahvala na podršci ide i našem budućem županu Marku Jeliću i dožupanici Iris Ukić Kotarac koji su nas do sada poticali na kvalitetan i dobar rad. Ovo je sinergija svih koji uistinu žele promjene jer je došlo vrijeme da se okrenemo prema onom dijelu života koji se odnosi na rad i stvaranje i da se konačno okrenemo prema svjetlu ,naglasila je Sanja Radin Mačukat te pozvala sve da izađu na izbore 30. svibnja i "izaberu pravi izbor, jer ga sad konačno imaju".

Zadovoljstvo što su se okupili u ovako velikom broju iskazao je i Marko Jelić.

- Očito je da dolazi vrijeme nekih novih vjetrova u Dalmaciji, a naša županija je predvodnik toga. Nezavisna scena znači prije svega slobodu stava, jednakost prema svakom sugrađaninu i mislim da ćemo zajedno promijeniti lice zemlje, istaknuo je kandidat za župana.

FOTO: Info Vodice

Iz kategorije: Vijesti