Datum objave: 02. Srpanj 2021

SANITARNA INSPEKCIJA DANAS NA PEŠKARIJI / Imali su niz primjedbi na uvjete prodaje ribe, prodavači kažu da vlasnik na takvo stanje ne reagira

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Pomutnju među prodavačima ribe na šibenskoj peškariji stvorio je današnji dolazak sanitarne inspekcije jer su imali niz primjedbi na uvjete prodaje na koje prodavači ne mogu utjecati, a vlasnik nije baš zainteresiran otkloniti nedostatke. To što je danas utvrdila inspekcija primjećuje svatko tko dođe na ribarnicu - podovi su uvijek mokri i najbolje je dolaziti u trumbama da ne smočite noge, sa štandova se cijedi voda i prska po kupcima, uglavnom se i ribarnicom, a posebno tržnicom i obližnjim štandovima voća ni povrća u kasnim jutarnjim satima širi neugodan miris.

"I nama je neugodno što prodajemo ribu u takvim neprimjerenim uvjetima. Šibenik, siguran sam, ima najgoru peškariju na Jadranu. Dovoljno je otići do Vodica i vidjeti kako mora izgledati prodaja ribe. Mi prodavači smo nemoćni, a uredno vlasniku plaćamo naknadu", kazali su nam prodavači ribe.

Možda će se nakon današnjeg inspekcijskog nadzora nešto promijeniti, a neslužbeno doznajemo da će se tražiti i posredovanje gradske vlasti.

Iz kategorije: Vijesti