Sidebar Menu

Datum objave: 03. Siječanj 2022

PRVOROĐENE BEBE U 2022. / Obje djevojčice rođene 1. siječnja 2022. u razmaku od 48 minuta dobile su poklon Grada Šibenika.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Danira Rupić. glavna sestra Odjela ginekologije prenijela je majkama prvorođenih beba u 2022. godini čestitke i poklone Grada Šibenika i gradonačelnika Željka Burića. Njih su dvije u razmaku od 48 minuta rodile djevojčice, prve Šibenčanke u 2022. godini pa je donijeta lijepa odluka da se odustane od tradicionalnog darivanja samo prvorođene bebe tako da su darove dobile obje.
Zbog epidemioloških mjera gradonačelnik Burić i predstavnici Grada Šibenika nisu mogli posjetiti sretne majke i nove Šibenčanke, ali to ne umanjuje ljepotu trenutka:
-Čestitam vam na prinovama u vašim obiteljima, a također vam želim sretnu novu godinu u koju ste ušle s najljepšim darom, -poručio je gradonačelnik Burić majkama provorođenica.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.