Sidebar Menu

Datum objave: 17. Ožujak 2022

VJERONAUČNA OLIMPIJADA / Osnovna škola Brodarica i Srednja škola Ivana Meštrovića iz Drniša pobjednici su Vjeronaučne olimpijade šibenske biskupije

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Pobjednici ovogodišnje Vjeronaučne olimpijade šibenske biskupije odnosno Šibensko - kninske županije su Osnovna škola Brodarica i Srednja škola Ivana Meštrovića iz Drniša. Ekipu OŠ Brodarica vodila je mentorica Rosande Vukičević i a ekipu Srednje škole Ivana Meštrovića iz Drniša, mentorica Veronika Kosor. Drugoplasirane su bile OŠ Vrpolje s mentoricom Josipom Burazer i Medicinska škola iz Šibenika koju je pripremala s. Elizabeta Glasnović. Treće mjesto zauzele su OŠ Murterski škoji iz Murtera predvođna mentoricom Marijom Marić te Turističko-ugostiteljska škola koju također priprema s. Elizabeta Glasnović.
Vjeronaučna olimpijada održana je u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku, a natjecatelje je pozdravio i zahvalio im na znanju biskup Tomislav Rogić.

Izvor & foto: Šibenska biskupija

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.