Datum objave: 29. Svibanj 2022

MATURALNI PLES TUŠ -a / Maturanti se odlučili za neuobičajeno mjesto poručujući "Evo mene među moje!"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Maturanti Turističko – ugostiteljske škole u Šibeniku, umjesto hotelske dvorane što je uobičajeno, za svoj su maturalni ples koji je održan u petak, 27. svibnja izabrali za tu priliku neuobičajeno mjesto- konobu Okit Karmelski dvori u zaleđu Vodica. Nisu to napravili slučajno već zbog veza te škole s vlasnicima.  Enrica Krluka, suvlasnika tog OPG -a, koji im je bio domaćin, bio je učenik TUŠ a. Njegov srednji brat je maturant te škole pa je maturalni ples proveo u svom domu što je vjerojatno raritet, a njihov mlađi brat najesen upisuje prvi razred Turističko – ugostiteljske škole u Šibeniku. Iako je riječ o ruralnom ambijentu maturanti su se sredili kao za crveni tepih, a zabavljala ih je grupa Iluzija iz Splita.

 

Suradnja TUŠ -a i Enrica se nastavlja.

 “Enrico uskoro ide dva mjeseca u Španjolsku na usavršavanje u sushiju i to kod master chefa koji je pravi Japanac .. a zašto? Jer uskoro otvara sushi bar ... Tu radimo zajednički sushi projekt - doći će na jesen u školu i podijeliti vještine stečene u radionici japanskog sushi majstora s našim učenicima ...onda ćemo sve prezentirati javnosti u Karmelskim dvorima Eto on vraća dug nama, mi njemu i nastavljamo suradnju.”, doznajemo od Senke Dodig, ravnateljice Turističko – ugostiteljske škole. 
 
Mlađi brat  će prvi  upisati  novi program koji pokreću najesen Turističko – hotelijerski komercijalist. To je  četverogodišnji program koji nudi znanje za  tri struke: hotelijer, kuhar i konobar što mu je  mu je idealno za obiteljski biznis kojim se svi u obitelji Krluk bave.
 
Inače Enrico je i uspješni boksač i osnivač boksačkog kluba u Vodicama koji je nazvao po svom OPG-u. 
Iz kategorije: Vijesti