Sidebar Menu

Datum objave: 13. Srpanj 2022

NAKON OTKRIVANJA AFERE " BORDEL" TURČINOV TONE JOŠ DUBLJE/ Podnio ostavku na mjesto županijskog vijećnika, ali ne i načelnika općine čije je novce potrošio na erotske užitke

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Toni Turčinov, načelnik Općine Murter-Kornati oglasio se nakon što je danas u Telegramu objavljeno kako je u austrijskom bordelu na službenu karticu Općine potrošio 1560 eura priopćenjem u kojem kaže da će podnijeti ostavku na mjesto vijećnika u Skupštini Šibensko – kninske županije, u koju je ušao na listi građana dr.sc. Marko Jelić, ali ne i da će otići s mjesta načelnika Općine čiji je novac neopravdano potrošio.

'Internetski portal Telegram.hr danas je objavio članka naslova: Telegram ekskluziv: načelnik Murtera otišao u Austriju u bordel i tamo na službenu karticu Općine potrošio 1560 eura. U samom članku autor g. Andrej  Dimitrijević je selektivno objavio informacije koje najvećim dijelom idu ka rušenju mog ugleda i časti, te nanošenju štete meni osobno i mojoj užoj obitelji.  Još jednom ističem kako sam u prethodnom tjednu dobio upite na e-mail od navedenog autora, a na postavljena pitanja istog sam opširno odgovorio i istom dostavio traženu dokumentaciju, a što dostavljam u privitku ovog očitovanja.  Ukazujem kako pročelnica gđa. Turčinov Rameša nije objavila imena i prezimena svih osoba koja su sudjelovala u projektu promocije Općine Murter- Kornati, jer je ista poštovala odredbe Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka i naravno privatnost istih.  Kako sam ranije objasnio, u kasnim noćnim satima došlo je do pogreške, odnosno omaške u plaćanju obzirom da je moja osobna kartica i kartica Općine izdana od strane iste banke i da sam omaškom upotrijebio karticu Općine, umjesto svoje kartice.  

Zbog navedene pogreške se ispričavam svojim sumještanima i ukazujem na činjenicu da za Općinu Murter- Kornati nije nastala nikakva materijalna šteta, obzirom da sam trošak smještaja platio svojom osobnom karticom, a koji iznos je gotovo identičan iznosu potrošenom u navedenom noćnom klubu. 

Obzirom da je navedeno postupanje bilo rezultate nepažnje i omaške,  a nikakve namjere da trošim novac Općine Murter Kornati na neprimjeren način, navedeni put isključivo je planiran kako bi se napravila što bolja i kvalitetnija  promocija Općine Murter- Kornati, a kako bi sama Općina u budućnosti, kao i njezini mještani ostvarili bolje turističke rezultate. 

Kako bih spriječio daljnje medijske napise i pritiske na svoju obitelj i suradnike donio sam odluku da se povučem iz javnosti, kao i da podnesem ostavku na mjesto županijskog vijećnika u Županijskoj skupštini Šibensko-kninske županije kako ne bih nanosio nikakvu štetu svojim suradnicima i aktualnom županu.

Nastavljam dalje raditi na projektima koje smo započeli u Općini Murter Kornati, uz podršku svojih suradnika i sumještana", stoji u njegovom priopćenju.

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.