Sidebar Menu

Datum objave: 15. Rujan 2022

AJVAR AFERA / HDZ skuhao svoj „HDZ ajvar” i upao u novu aferu. Svojim ajvarom punio je službene staklenke za med Hrvatskog pčelarskog saveze.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Na tradicionalnoj ajvarijadi u Slavonskom Brodu prvi puta se među izlagačima koji se nadmeću za najbolji ajvar pojavila i jedna politička stranka. Riječ je o HDZ-u čiji je brodski ogranak dr. Ante Starčević, skuhao, odnosno ispržio svoj ajvar. Mladi ambiciozni HDZ-ovci vješti u pripremanju ajvara pohvalili su da je odličan i da su koristili samo najbolje i najkvalitetnije sastojke. Pojava HDZ-ovog ajvara na humanitarnoj brodskoj ajvarijadi naišla je na simpatije i odobravanje koje je potrajalo dok se HDZ-ovi meštri od ajvara nisu upravo zbog svog ajvara našli u središtu neugodnog skandala, Ispostavilo se naime da je HDZ svojim ajvarom punio službene staklenke Hrvatskog pčelarskog saveza koje se mogu kupiti jedino od hrvatskih evidentiranih pčelara, a na sebi imaju utisnut pčelarski logo kojim se štititi hrvatski med od od patvorina. Prema neslužbenim informacijama zbog zlouporabe službenih staklenki Hrvatskog pčelarskog saveza za pakiranje HDZ ajvara, slučaj bi mogao završiti i na sudu jer je, navodno, već podnijeta kaznene prijava protiv HDZ-ovih ajvar chefova. 

Foto: danica.hr

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.