Sidebar Menu

Datum objave: 03. Prosinac 2022

POKRENUTA AKCIJA POMOĆI / Pogledajte kako izgleda izgorjeli stan obitelji Čirjak, treba im pomoć

Diana Ferić
Diana Ferić

Predstavnici Gradske četvrti Meterize i Župe sv.Jeronima s kojima je bio i Paško Rakić, predsjednik GO HDZ -a i viši savjetnik u Upravnom odboru za društvene djelatnosti Grada Šibenika obišli su danas s obitelji Čirjak njihov stan u jednoj od zgrada na Meterizama koji je potpuno izgorio u nedavnom požaru.

Našim sugrađanima, obitelji Čirjak je u potpunosti izgorio stan. Zajedno s predstavnicima Gradske četvrti Meterize i Župe svetog Jeronima smo se susreli s članovima obitelji te smo obišli u cijelosti uništeni stan. Gradske službe su odmah reagirale i u svakodnevnom smo kontaktu s članovima obitelji. Ovim putem pozivam ljude dobre volje da se priključe i da svi skupa pomognemo obitelji Čirjak na račun otvoren u Hrvatskoj poštanskoj banci na ime :

Mario Čirjak

HR3223900013299112273

Pokažimo im da nisu sami i da smo najjači kad je najteže!

Hvala! ”, napisao je Paško Rakić na svojoj Facebook stranici pozvavši građane da su uključe u ovu humanitarnu akciju koja je pokrenuta dan nakon požara.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.