Sidebar Menu

Datum objave: 14. Veljača 2023

VALENTINOVO NA POLJANI / Prigodni program u povodu Dana zaljubljenih „Valentinovo u Šibeniku“ obogatila su djeca iz šibenskih dječjih vrtića i osnovnih škola.

Diana Ferić
Diana Ferić

U organizaciji Grada Šibenika, Turističke zajednice grada Šibenika, Radio Šibenika te udruga Fotopoetika, RatCat kolektiv i Top Events, na Poljani je danas obilježeno Valentinovo. Prigodni program u povodu Dana zaljubljenih „Valentinovo u Šibeniku“ obogatila su djeca iz šibenskih dječjih vrtića i osnovnih škola.

Ni ove godine nije izostala dječja likovna radionica, koja je nazvana „Manifest ljubavi“ te izložba radova na temu ljubavi, prepoznatljivi valentinovski vizual dizajnera Danijela Hrga, a za darivanje sugrađanki cvijećem na najromantičniji blagdan u godini tradicionalno je zadužena Turistička zajednica Grada Šibenika uz predstavnike Grada Šibenika.

U RatCat produkciji, pak, posredstvom digitalnih platformi sudionika emitirat će se video s ovogodišnjeg „Valentinova u Šibeniku“.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.