Datum objave: 12. Svibanj 2023

SVI ZA LET TRI / Članovi "Kola" snimili video potpore Letu 3 pred njihov nastup na završnici Eurosonga

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenčani javno daju podršku Letu 3 koji je s pjesmom „Mama ŠČ” ušao u finale Eurosovga. Eurosongu. Sutra je kolektivno gledanje prijenosa iz Liverpoola u Azimutu, a  hrvatske predstavnike podržali su i članovi Pjevačkog društva Kolo snimivši poseban video.

Hrvatska je nakon dugih šest godina izborila prolazak u finale Eurosonga, sa Letom 3 i pjesmom "Mama ŠČ!"

Pred veliko finale u subotu, 13. svibnja, Šibensko pjevačko društvo "Kolo" izrazilo je podršku.. ŠČ... idemo...”, napisali su na svojoj Facebook stranici.

 Velika završnica ovogodišnjeg 67. natjecanja za pjesmu Eurovizije održat će se u subotu 13. svibnja u Liverpoolu, u Ujedinjenom Kraljevstvu. Prijenos možete pratiti od 21 sat na Prvome programu Hrvatske televizije, Drugom programu Hrvatskoga radija i multimedijskoj platformi HRTi. Hrvatski predstavnici Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ!" nastupit će u drugom dijelu finalne večeri.

Inače, Mrle i ekipa nastupili su sinoć u Blundell Supper Clubu gdje su izveli pjesmu 'Mama ŠČ' i oduševili sve prisutne. Članovi benda otplesali su poznatu koreografiju te se družili s prisutnima, a kombinacija za nastup bile su već poznate šarene uniforme ispod kojih su imali prozirne haljine koje su predstavili na Dori.Na nastupu nije bilo Prlje koji je odlučio odmoriti svoj glas prije subotnjeg finala.

 "

Video

Iz kategorije: Vijesti