Sidebar Menu

Datum objave: 16. Lipanj 2016

FOTO: Zastavice kao lastavice-najljepši nagovještaj skorog početka MDF-a

Šibenik News
Šibenik News

Jakov, Cvita, Edita ili Andrej samo su neka od imena malih autora festivalskih zastavica koje su jutros osvanule duž šibenske Kalelarge.

 

Portreti malih likovnih umjetnika sa svih strana Hrvatske ovješeni nad kamenom ulicom prvi su i najdraži nagovještaj skorašnjeg početka Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku.

 

Omiljeni Festival djeteta počinje u subotu, 18. lipnja i potrajat će do 2. srpnja. Dva tjedna dječje umjetnosti, umjetnosti za djecu, kulture svih oblika i izričaja za najljepše ljetne dane u životu svakog djeteta rođenog i odraslog na šibenskim ulicama, svakog djeteta koje je ikad svoje ljetne praznike provelo u Krešimirovom gradu u pravo u vrijeme održavanja festivala.

 

Slike i doživljaji s Međunarodnog dječjeg festivala koji ove godine slavi 56. rođendan najdraža su uspomena svakog odraslog čovjeka i jedna od najljepših ostavština starih generacija novim.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.