Sidebar Menu

Datum objave: 20. Lipanj 2016

Vozaču Forda izmjerena dva promila alkohola u krvi

Šibenik News
Šibenik News

U periodu između od 13. do 19. lipnja na našem području dogodilo se ukupno 26 prometnih nesreća, 6 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima je 5 osoba lakše i 1 teže ozlijeđena i 20 prometnih nesreća s materijalnom štetom, izvještava Policijska uprava šibensko - kninska.

 

S tim da valja, kao negativan primjer, izdvojiti događaj od 13. lipnja kada je nesavjesni 40-godišnji vozač zatečen za volanom pod utjecajem alkohola. 

 

Tom prilikom, u kasnim noćnim satima, vozač je zaustavljen u vožnji Vodicama te su mu izmjerena gotovo dva promila alkohola u krvi. Protiv vozača bit će podnijet Optužni prijedlog.

 

Od ukupnog broja prometnih nesreća najveći broj, odnosno njih 22 se dogodilo na području Šibenika, 4 s ozlijeđenim osobama u kojima su 4 osobe lakše ozlijeđene i 18 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Knina su evidentirane 3 prometne nesreće, 1 s lakše ozlijeđenom osobom i 2 s materijalnom štetom, dok je na području Drniša evidentirana jedna prometna nesreća s 1 teže ozlijeđenom osobom

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.