Datum objave: 09. Siječanj 2017

U tri dana prijavljeno sedam krađa: Provaljivalo se u crkve, kralo se košnice i meso

Šibenik News
Šibenik News

Od 6. do 9. siječnja na području Šibensko – kninske županije zabilježene su tri teške krađe i četiri krađe, a nema što se nije kralo i gdje se nije provaljivalo. Murter, Knin, Trbounje, Stupin Čeline samo su neka od mjesta čiji su stanovnici pretrpili određenu štetu dok je u Vrpolju u noći s 4. na 5. siječnja provaljeno u tamošnju crkvu odakle je ukradena zlatnina i srebrenina

 


Nastala materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a samo noć ranije bez zlata u vrijednosti par tisuća kuna ukradeno je iz kuće 37-godišnjaka iz Murtera.

 

U Kninu je tijekom prvih sedam dana nove godine nepoznati počinitelj iz pušnice 55-godišnjaka ukrao mesa u vrijednosti par tisuća kuna, dok je 69-godišnjaku u Trbounju u razdoblju od 27 prosinca '15. do 6. siječnja ove godine nepoznati počinitelj otuđio košnice s pčelama i nanio štetu od par tisuća kuna.


Poljskom državljaninu nepoznati počinitelj provalio je u kuću u Stupin Čelinama odakle je ukraden namještaj u vrijednosti od više tisuća kuna, dok je manja materijalna šteta nanesena 73-godišnjaku u Pirovcu kojemu je provaljeno u kuću iz koje ništa nije ukradeno.

 

U Vodicama, pak, zasad nepoznati počinitelj iz trgovačkog centra ukrao je kozmetičke proizvode u vrijednosti više stotina kuna.

 

- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijet kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta – obavještavaju iz Policijske uprave šibensko – kninske.
 

Iz kategorije: Županija info