Sidebar Menu

Datum objave: 22. Veljača 2017

Druženje mladih roditelja i načelnika Općine Tisno Ivana Klarina

Šibenik News
Šibenik News

Načelnik Općine Tisno, Ivan Klarin, ovih je dana primiio mlade parove kojima je dodijeljena potpora za novorođenu djecu i novovjenčane parove prema socijalnom programu Općine Tisno koji donosi naknade za novorođenu djecu koje su među najvišima u Hrvatskoj.
 

Druženje s načelnikom održano je u općinskoj vijećnici u Tisnome pri čemu su mladi roditelji i novovjenčani parovi primili cvijeće, čestitke i potpore.

 

Potpore za novovjenčane parove dobili su Mario i Tatjana Klarin, Filip Bilan i Nikolina Jakšić Bilan, Luka i Kristina Zurić, Andrija i Josipa Bilić, Ognjen i Marija Lapov, Mario i Lucija Teskera.

 

Za prinove u obitelji potporu načelnika dobili su Mario i Tatjana Klarin, Šime i Franka Škevin, Andrija i Josipa Bilić, Josip Pavić i Eva Turčinov, Ive i Katarina Stilinović, Ognjen i Marija Lapov, Lucija i Mario Teskera, Toni Marača i Zdenka Ključarić,Marko Barić i Danijela Lapov, Toni Meštrov i Sabina Cvitan te Ante Pirija i Barbara Ukas.

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.