Datum objave: 06. Srpanj 2016

FOTO: Predivna Ivana Ergić zaštitno lice nove kampanje Perleraj nakita

Šibenik News
Šibenik News

Ivana Ergić, lijepa Vodičanka, model i manekenka, utjelovila je ulogu šumske vile u novoj kampanji brenda Perleraj dizajnerice Katarine Radnić koju je objektivom fotoaparata zabilježila još jedna ljepotica, Rajna Raguž.


- Izabrali smo Ivanu, kad smo Rajna i ja razgovarale o tome s kim bismo snimale. Rajna je predložila Ivanu, prvenstveno zbog kratke kose jer se nevidljivi lančići prekrasno vide, ima divnu kožu, lijepa je i jednostavna za raditi. Kad sam je kontaktirala, kliknule smo na prvu. Bilo je jako zabavno snimati, posebno kad smo našle zajednički strah od kukaca – priznala nam je dizajnerica nakita koje žene obožavaju.

 

Riječ je o nakitu kreiranom posebno za ljeto s mnogo prelijepih detalja i osvježavajućih noviteta. U kampanji je naglasak na opuštenoj atmosferi u predivnoj prirodi, a u središtu cijele priče je žena, smirena, opuštena i pomalo snena, koja uživa u prirodi koja ju umiruje, dok ju nakit koji nosi u tome ne sputava.

 

Jednostavna i prozračna nova Perleraj kolekcija idealna je za ove vruće ljetne dane. Novi modeli savršeno nadopunjavaju svaki ljetni styling, a komadi su toliko prelijepi i lagani da ih nikad nećete poželjeti skinuti sa sebe.

 

- Što se nakita tiče, ovaj koji radim je ili sitan i lagan ili glomazan i upečatljiv. Za ljetne vrućine je idealan ovako lagan i proziran nakit, a opet ukrašava golo tijelo na jedan suptilan način. Baš zato što je tako nevidljiv ljudi uvijek primijete oblačiće – objašnjava Katarina.

 

Nova Perleraj kolekcija, uz već poznate invisible lančiće, donosi i mnoge novitete. Dizajnerica Katarina Radnić u asortiman svog brenda uvela je lančiće od srebra s pozlatom te s rosegold pozlatom. Posebno za ljeto novost su privjesci zvjezdice i školjke, a kamenčići su u ovoj kolekciji zastupljeni kao visible verzija invisible lančića, te umjesto na flaksu vise na lančiću. Materijali od kojih su rađene narukvice i lančići su poludragi kamenčići u pravim ljetnim bojama kao što su tirkizna, ljubičasta, tamno plava, ciklama, bijela, žuta i narančasta, a koje prate narukvice od špaga u istim bojama s ukrasima Seashell, Starfish i Waves, napravljenim od srebra s pozlatom i rosegold-a.

 

- Naglasak ove ljetne kolekcije je na novim materijalima, posebno na srebru s pozlatom i na rosegold-u, kojeg na našem tržištu ima iznimno malo. Ona je i uvod u nadolazeće kolekcije u kojima će upravo ovi materijali biti najviše zastupljeni. Snimanje kampanje je prošlo iznimno zabavno i opušteno. Volim Rajnin stil fotografiranja, a Ivanu smo izabrale zajedno, jer je lijepa i posebna zbog svoje kratke kose, koja ju čini drugačijom od drugih. S njom je bilo divno raditi jer je tako priroda i neposredna, te zrači opuštenom i pozitivnom energijom koja idealno utjelovljuje ideju mog nakita - objasnila je Katarina.

 

 

Donosi: Snježana Klarić
 

Iz kategorije: Kultura