Sidebar Menu

Datum objave: 19. Kolovoz 2016

FOTO: Ukrajinska predstavnica na Euroviziji godišnjicu braka proslavila u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Ukrajinska pop pjevačica Ani Lorak i njen suprug turistički menadžer, Murat Nalcacioglu proslavili su godišnjicu braka u Šibeniku. Proteklih dana boravili su u Krešimirovom gradu i to u hotelu D-Marine u Mandalini, a ovdje su doputovali u društvu kćeri Sophije. 

 

Lijepa Ana Lorak široj javnosti poznata je kao ukrajinska predstavnica na Euroviziji gdje nastupila 2008. godine kada se to popularnog glazbeno natjecanje održalo u Beogradu, u Srbiji.

 

Osim što su razgledali grad uključujući pripadajuće tvrđave poput svetog Mihovila, ukrajinsko - turski bračni par otisno se na otvoreno more gdje je dio vremena proveo na otoku Žirju te u posjetu kornatskom arhipelagu. 

 

Odlična je to promocija ovdašnjeg turizma kad znamo da samo Lori na Instagramu prati gotovo 1,7 milijuna diljem svijeta, a upravo na toj društvenoj platformi  Lori je objavljivala fotografije tijekom svog boravka u Šibeniku i na otocima. 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.