Sidebar Menu

Datum objave: 16. Kolovoz 2018

Izbor za najljepšu mamu u Šibeniku 1. rujna, pogledajte 18 finalistica

Diana Ferić
Diana Ferić

Finale manifestacije Najljepša mama Hrvatske održat će se u Šibeniku 1. rujna. Odabrano je 18 mama i to, prvi put, na tri regionalna izbora koji su bili organizirani u Osijeku, Splitu i Zagorju

“Cilj ovog natjecanja nije samo prikazati ljepotu žene već istaknuti uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Ovo je svojevrsna nagrada koju majka poklanja sebi jer će izdvojiti jedan dan da zasja na pozornici i predstavi svoje posebnosti i vrline. Kako majke svoju karijeru, snove i želje često stave na čekanje kada svu pažnju i brigu koncentriraju na djecu i obitelj mi im dajemo mogućnost da se zabave, sklope nova prijateljstva, odvoje vrijeme za sebe, zasjaje te prožive trenutke za pamćenje”, ističe Maja Gnjidić Verdecchia začetnica i organizatorica ovog natjecanja u Hrvatskoj.

 

Natjecateljice dolaze iz cijele Hrvatske te su podijeljene u dvije dobne skupine i to od 23 do 39 godina godina i od 40 do 53 godine (kategorija Dijamant).

 

U kategoriji od 23 do 39 godina natječu se sljedeće finalistice:
Klara Bošnjak, 29 godina, Beli Manastir
Ivana Štengl, 34 godine, Virovitica
Daliborka Lesar, 39 godina, Osijek
Kristina Pivalica, 27 godina, Split
Vedrana Ilić, 37 godina, Solin
Antonia Dujmović, 38 godina, Split
Ana Vukičević, 35 godina, Šibenik
Ljubica Radović, 30 godina iz Podstrane
Maja Vincek, 30 godina, Varaždin
Ana Japec Buneta 25 godina, Karlovac
Anamarija Kufrin 35 godina, Klinča Sela

 

U kategoriji Dijamant ,od 40 do 53 godine natječu se sljedeće finalistice:
Ankica Biondić, 40 godina, Lipovljani
Ines Novak, 40 godina, Osijek
Marijana Jaman, 44 godine, Osijek
Elizabeth Suzana Kozina, 51 godina, Klis
Branka Vrbanec, 45 godina, Zabok
Marina Peštaj, 44 godine, Donja Stubica
Ljiljana Maršić, 46 godina, Pula

Finale će se održati na trgu Republike Hrvatske, a u slučaju lošeg vremena u HNK Šibenik. Bit će i premijerno spot za pjesmu Najljepša mama u kojem pjeva Bojana Jambrošić, tekst je napisao Siniša Kostelac, uglazbio Hrvoje Herček, snimano je u studiju Tonija Eterovića, a spot je režirao Dario Lepoglavec. To bi trebala postati svojevrsna himna Izbora za najljepšu mamu . Program će upotpuniti humanitarna modna revija bivših misica u haljinama modne dizajnerice Karmen Herceg.
Dan prije će biti organizirana četverosatna likovnu radionicu s djecom iz Udruge Aurora koja okuplja osobe oboljele od cerebralne paralize, dječje paralize i ostalih oblika tjelesnog invaliditeta.

To natjecanje želi promovorati turizam te lokalnu kulturu i tradiciju pa je pokrenut i gastronomski projekt pod nazivom 'Food, art & wine'.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.