Datum objave: 24. Listopad 2016

FOTO: Šibenske gimnastičarke uspješne na međunarodnom natjecanju u Osijeku

Šibenik News
Šibenik News

Juniorka gimnastičkog kluba Šibenik Dalmacija, Ella Magdić osvojila je prvo mjesto u vježbi s trakom na 9. međunarodnom natjecanju u ritmičkoj gimnastici Rondo kup koji se proteklog vikenda održao u Osijeku.

 


Šibenski klub predstavio se s tri natjecateljice u tri kategorije, a osim Elle svoje umijeće pokazale su i Cvita Skorić koja je zauzela sedmo mjesto u vježbi s obručem u kategoriji za djevojčice rođene 2007. godine. Njena kolegica, Tonka Sladoljev osvojila je četvrto mjesto u vježbi s loptom u kategoriji djevojčica rođenih 2006. godine.


Na Rondo kupu sudjelovalo je oko 150 natjecatelja iz Hrvatske, Bugarske, Srbije, Slovenije, Mađarske te Bosne i Hercegovine što u jakoj konkurenciji podcrtava veliki uspjeh šibenskih djevojčica kojim su zadovoljne i trenerice Ivančica Jakoliš i Nena Tešulov.

 

- Domaćinima je ovo deveta godina uspješne organizacije natjecanja, stoga sve pohvale domaćinu na sjajnoj organizaciji - poručili su iz kluba, dok se pripremaju za novo međunarodno natjecanje koje ih očekuje sredinom idućeg mjeseca u Budvi, u Crnoj Gori.
 

Iz kategorije: Sport