Sidebar Menu

Datum objave: 17. Veljača 2014

HDZ nije dopustio novinarima praćenje proslave 24. rođendana u Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski HDZ, najprije je na svoju proslavu 24.rođendana pozvao novinare kao i svih proteklih godina do sada, a onda su odlučili da novinari mogu samo snimiti skup, ali da ga ne smiju pratiti. „ Iz naših govora tendenciozni mediji vade izjave izvan konteksta. Mi smo tu došli u našoj intimnoj zajednici proslaviti ovaj rođendan i dovoljno je to što će slika otići u medije“, objasnio je Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ – a koji je nazočan na svečanosti zatvorenoj za javnost. Dodao je kako ga novinari mogu sve štožele pitati prije skupa pa ne vidi razloga da budu na njemu. To su neki  iskoristili za pitanja  vezana sa odnosevlasti i opozicije  na državnoj razini .

HDZ je tako su, htio ili ne , od novinara ozbiljnih medija , pokušao napraviti fotografe događanja poput svadbi ili privatnih rođendanskih proslava. Budući da je riječ o privatnoj, HDZ –ovoj rođendanskoj zabavi možemo samo zaključiti da su, šaljući službene pozive kao da je riječ o događaju od općeg interesa ,zloupotrijebili njihovo dragocjeno vrijeme.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.