Datum objave: 21. Lipanj 2019

Stručnjaci s područja kongresne industrije iz cijelog svijeta okupili se u Solarisu, posjetiti će Krku i Barone

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon iznimnog uspjeha prošlogodišnje konferencije u Dubrovniku, Meeting & Incentive Forums svoju mrežu stručnjaka okupio je ponovo u Hrvatskoj, ovaj puta u Šibeniku. Šibenski Amadria Park hoteli koji su se svojom ponudom nametnuli kao jedno od najpoželjnijih odredišta za organizaciju ovakvih međunarodnih događaja, na M&I Forumu koji je počeo 19. lipnja i traje do subote, 22. lipnja, ugostit će najprestižnije stručnjake kongresne industrije.

 

Profesionalci kongresnog turizma obišli su jučer Konvencijski centar Šibenik i Amadria Park hotele, a danas su počeli prvi 'one-to-one' sastanci i druženja.

 

„Iznimna je čast biti domaćinima ovog događanja. Na ovom četverodnevnom poslovnom skupu otvorene su nove prilike za potencijalne suradnje MICE poslovanja, a Šibenik ima iznimno veliku priliku razviti kongresni turizam, koji je profitabilan segment turističke ponude.“ – rekao je Ivan Sarajlić, izvršni koordinator marketinga Amadria Park hotela.

 

Stručnjaci na području MICE (meetings, incentives, conferencing, exhibitions) industrije u Šibenik su pristigli iz cijeloga svijeta. Program umrežavanja M&I Forums pozicionirao ih je kao svjetske lidere u području organizacije B2B sastanaka, a već se prvoga dana više od 150 dobavljača iz više od 45 destinacija sastalo sa 165 europskih kupaca, što će u tri dana konferencije rezultirati s više od 6,000 sastanaka. Individualni sastanci te niz aktivnosti specijaliziranih za jačanje poslovnih mreža održat će se u Konvencijskom centru Šibenik Amadria Park hotela.

 

CEO tvrtke Worldwide Events, koja je organizator M&I Foruma, Richard Barnes izjavio je: “Nakon velikog uspjeha na prošlogodišnjem Forumu u Dubrovniku, drago nam je što smo se ponovno vratili na hrvatsku obalu iskusiti jedinstvenu ponudu grada Šibenika. Ova brzorastuća destinacija zanimljiva je iz nekoliko razloga i jedva čekamo našim sudionicima objasniti zašto“.

 

Forum se održava od 19. do 22. lipnja u novootvorenom Konvencijskom centru Šibenik Amadria Park hotela čija najveća dvorana može primiti do 1,500 osoba. Amadria Park hoteli smješteni su na prekrasnoj obali, u neposrednoj blizini zračnih luka Zadar i Split te okruženi plažama ukupne duljine četiri kilometra. Amadria Park savršen je izbor za kongresni turizam tijekom cijele godine, a sudionici ovogodišnjeg Foruma će posjetiti Dalmatinsko Etno Selo, En Vogue Beach Club i tvrđavu Barone, te obići NP Krka i obližnje otoke uživajući u hrvatskim tradicionalnim specijalitetima i vinima.

Iz kategorije: Vijesti