Sidebar Menu

Datum objave: 04. Veljača 2021

GRAD ŠIBENIK / Objavljen Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2021. godini

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2021. godini. Prijedlozi se podnose za kategorije; Nagrada Grada Šibenika za životno djelo, Nagrada Grada Šibenika, Plaketa Grada Šibenika, Grb Grada Šibenika te Priznanje počasnog građanina Grada Šibenika.
Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti: trgovačka društva i ustanove, političke stranke, udruge građana i druge organizacije, te građani. Prijedlozi se podnose u pisanom obliku, a detalji sadržaja prijave, kao i obrazac za podnošenje prijedloga, objavljeni su u Javnom pozivu na web stranici grada Šibenika:

https://gov.sibenik.hr/obavijesti/javni-poziv-za-podnosenje-prijedloga-za-dodjelu-priznanja-grada-sibenika-u-2021-godini/141.html?fbclid=IwAR3SgvBCJE7otVnVAeYPqZEb0riVZbOf7_lhCIgZDnCNcwk8U628uhboExo

Prijedlozi za dodjelu priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik  s naznakom "Za dodjelu nagrada i drugih  priznanja Grada Šibenika" ili putem pisarnice Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik do 31. kolovoza 2021. godine.

Ostale informacije u vezi javnog poziva mogu se dobiti u Tajništvu Grada Šibenika, putem telefona broj 431-061, te elektroničke pošte na adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">tajnišOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.