Datum objave: 29. Studeni 2023

PROMETNE NESREĆE / Na Baldekinu teško stradala pješakinja na pješačkom prijelazu, u Vodicama 80 - godišnji biciklist

Diana Ferić
Diana Ferić

Ozljede opasne po život zadobio je 80 – godišnji biciklist sinoć u Vodicama, a u Šibeniku je jučer poslijepodne u prometnoj nesreći na Baldekinu teško ozlijeđena 70 – godišnja pješakinja.

Prometnu nesreću u Vodicama skrivio je 80 – godišnji biciklist koji je ulaskom u raskrižje oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak. Vozač bicikla je, sudarajući se s vozilom, s desnom stranom tijela naletio na prednje vjetrobransko staklo te je zajedno s biciklom pao na tlo. Zadobio je ozljede opasne po život i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku .
Protiv 80-godišnjaka će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog.

U prometnoj nesreći koja se 28.studenog oko 17,30 sati dogodila u Šibeniku na gradskom predjelu Baldekin teške tjelesne ozljede zadobila je 70-godišnja pješakinja.

26-godišnji vozač osobnog automobila šibenskih registarskih oznaka brzo je vozio te dolaskom do pješačkog prijelaza nije dovoljno prilagodio brzinu kretanja da može u svakom trenutku propustiti pješake koji su već stupili na pješački prijelaz. Naletioje na  70-godišnjakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede.
Protiv vozača osobnog automobila će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika