Datum objave: 22. Listopad 2019

Velika nagradna igra Dalmare centra:Račune izbroji i auto osvoji

Diana Ferić
Diana Ferić

Uživate li  u putovanjima i ugodnim vožnjama automobilom? Zaigrajte Veliku Dalmareovu nagradnu igru, osvoji KIA RIO i krenite u avanture, pozivaju vas iz Dalmare centra.

U ponedjeljak 21. listopada shopping centar Dalmare započeo je veliku nagradnu igru – Račune zbroji i auto osvoji. Kao i svake godine, centar je odlučio nagraditi svoje kupce i njihovu vjernost. Do luksuznog ljubimca na 4 kotača možeš doći u samo nekoliko koraka.

Već s 3 prikupljena računa iz tri različite trgovine Dalmare centra imaš šansu osvojiti automobil KIA RIO. Iznos računa mora biti minimalno 100 kuna, a sve što je potrebno je ispuniti kupon koji se nalazi na svim blagajnama, skupiti sve račune, spojiti s kuponom i zajedno ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na glavnom trgu centra tik do auta.

Trajanje velike nagradne igre je od 21. listopada do 27. prosinca 2019., dok će veliko izvlačenje biti 28. prosinca. Pravila nagradne igre možete pročitati na www.dalmare.hr

Važno je napomenuti kako se uvažavaju isključivo računi koji su ostvareni u trgovinama Dalmare centra u periodu od 21.10. do 27.12.

Sve što vam preostaje je - Račune zbrojiti i auto osvojiti. Sretno!(adv)

  

Iz kategorije: Sponozirani članci